Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Grower's Cup

Filters

Grower's Cup Logo
De Coffeebrewer - hoe werkt het?


De Coffeebrewer kan het beste worden omschreven als een cafetière voor eenmalig gebruik. In het zakje bevindt zich een filter met 26 gram versgemalen premium koffie. Om drie koppen heerlijke koffie te zetten, hoef je alleen maar het zakje open te maken, een 1⁄2 liter heet water erin te gieten, en het geheel 5-8 minuten te laten trekken.

Openen, trekken & serveren

 Openen, trekken & serveren

Een eenvoudig idee, maar een fantastisch resultaat

Coffeebrewer inside

De Coffeebrewer kan worden gezien als een kruising tussen een gewoon koffiezetapparaat en een cafetière. Het ontwerp van de Coffeebrewer  resulteert in perfecte extractie, doordat het volume van het zakje optimaal contact tussen heet water en koffie mogelijk maakt. Zo wordt het aroma volledig aan de gemalen koffie onttrokken en komt helemaal tot zijn recht. Het filter is zo ontworpen dat alle natuurlijke oliën en smaken van de koffie behouden blijven. Dus: een veel rijkere smaak!

 

 

Perfect contact tussen heet water en gemalen koffieGrower's Cup Brewing


In het filter wordt de gemalen koffie effectief gescheiden van de versgezette koffie. Wanneer je de eerste11⁄2 kop koffie hebt uitgeschonken, stopt het koffiezetproces. Dit betekent dat de koffie ook na verloop van tijd niet bitter wordt, zoals in een cafetière.

 

 

 

 

 

 

 

Werelds heerlijkste premium koffiesoorten, geroosterd in onze eigen kleine
branderij.

Grower's Cup Pyramid

Onze barista heeft wereldwijd zorgvuldig een exclusieve reeks van de lekkerste koffiesoorten geselecteerd en deze gecombineerd tot een opwindend menu, vol smaakervaringen. Al onze koffie komt van koffieproducenten die produceren onder eigen naam, of coöperaties. Dit betekent dat iedere koffie zijn eigen, unieke smaak en aroma heeft. De koffiebonen worden langzaam, in kleine porties, geroosterd in onze eigen kleine koffiebranderij.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it