Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Betaalmethoden

Betalingsmogelijkheden

Als u via de website bestelt, kunt u kiezen uit onder andere Creditcard, PayPal, AfterPay of iDEAL.

iDeal                                      

Rabobank, ING, SNS Bank, Fortis Bank, Postbank en ABN Amro rekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Sofort Banking  

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. U kan in de omgeving van SOFORT uw persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Uw bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.


Belfius                

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

Mistercash         

Komt u uit Belgie? Dan heeft u de mogelijkheid te betalen via Mistercash, deze betaalmethode lijkt sterk op iDeal. Mistercash is dan ook verruit de meest populaire betaalmethode in Belgie. Om te kunnen betalen via Mistercash heeft u uw mistercash kaartnummer en vervaldatum nodig. Hierna komt u op de inlogpagina van de voor u betreffende bank uit waar u kunt inloggen en de betaling verder kunt afronden.


Overschrijving   


U kunt uw aankopen bij Buitensportvoeding.nl eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer). Hier kunt u nogmaals uw emailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt.
Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen zal de order worden verstuurd.


Creditcard                    


Heeft u creditcard en wilt u hier graag mee betalen? Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Om gebruik te kunnen maken van deze betaalmethode kiest u in het betaalmenu voor betaling met Visa of Mastercard waarna u de gegevens van de kaart in kunt vullen.

PayPal                                
Via onze partner PayPal kunt u veilig betalen met uw eigen PayPal account.

 Riverty (voorheen Afterpay)                         

Riverty – Digitale Factuur (Nederland)
riverty voert voor Buitensportvoeding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Buitensportvoeding.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200.- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 2500.- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

AfterPay – Digitale Factuur (België) AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Eenmalige Machtiging (Nederland) AfterPay voert voor Buitensportvoeding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij Buitensportvoeding.nl betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van € 200.- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200.- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it