Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Partners

Buitensportvoeding.nl werkt samen met diverse partners. Hieronder vindt u een overzicht.

Surviking logoSurviking bestaat uit 2 professionals die gespecialiseerd zijn in hiking & survivaltechnieken en het organiseren van wildernistochten of expedities.
Maurice en Ingmar zijn beide werkzaam geweest als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht waar ze al veel ervaring hebben opgedaan met het leven vanuit een rugzak. o.a. onderkomens maken, oriënteren, en lange afstanden overbruggen etc. Naast Surviking zijn ze allebei ook werkzaam als IT/Telecom-specialist. Medio September 2015 zijn Maurice en Ingmar gecertificeerd en internationaal erkend Hiking en Survival instructeur en Canadian Survival & Woodstravel Instructor. Een gedegen certificering die erkend word door o.a. de Interpretive Guides Association en de Wilderness Guides Association.

 

MasaiBen (1959) is een zeeman in hart en nieren. Hij begon op 10 jarige leeftijd en heeft sindsdien alle oceanen doorkruist op een grote verscheidenheid aan schepen. In zijn 30 jarige loopbaan als Naval Architect heeft hij deelgenomen aan een verscheidenheid van projecten: het ontwerp van expeditie schepen, jachten, zeil training schip voor de Nederlandse marine, refits van klassieke jachten, klassieke ontwerpen van charterschepen, nieuwe ontwerpen en de bouw van diverse jachten. In het wedstrijd cirquit is hij een late starter, maar dat zegt niks over zijn toewijding. Sinds hij voor het eerst een Class 40 zag in 2004 is hij geïntrigeerd door het ontwerp, de ideeën achter het ontwerp en de regels van de Class 40. Waarom? Want het betekende een grote verandering in het ontwerp en de prestaties in een betaalbaar zeewaardig zeiljacht. Hij is klaar en vastberaden om te racen!

 

Canyonstore logoThe Canyonstore.nl is dé specialist op het gebied van canyoning en speleo van Europa. Hier ben je op het juiste adres voor al het nodige materialen voor in de canyon en in de grot om de technieken voor canyoning en speleologie te (be)oefenen. Door hun specifieke kennis o.a. als  instructeur / examinator canyoning en speleologie en voortdurende scholing zijn ze een gespecialiseerd bedrijf wat ook aanverwante artikelen kan leveren.
Nieuw in de canyoning wereld? Niet zeker wat je allemaal nodig hebt? Ben je op zoek naar iets speciaals, of vind je ondanks alles niet wat je zoekt hier, aarzel dan niet om hun een mailtje te sturen. Ze zullen dan hun best doen om het gevraagde voor je op te zoeken.

 

 

Base Camp logoHoe weet je nu of die nieuwe bergschoenen echt zo comfortabel zijn? Is een donsjas in de praktijk zijn geld ook waard of meer een leuke gadget? In welke set ijsbijlen ga ik investeren, als ik niet weet hoe ze klimmen?
Zou het niet fijn zijn om materialen eerst zelf uit te proberen voordat je er je hele budget aan uitgeeft. Niet alleen even voelen in de winkel maar echt op een tocht meenemen en in alle condities testen? DAT KAN!
Omdat Basecamp naast de bergsportwinkel ook materiaal verhuurt bestaat er de mogelijkheid om, voor een groot aantal van onze producten, deze éérst  uit te proberen. Besluit je daarop om het product, of een vergelijkbaar product, aan te schaffen dan krijg je de helft van de huurprijs retour.

 

Stichting Onbekende Helden LogoStichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

 

 
Ook partner worden? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it