Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Over ons

Wij zijn Buitensportvoeding.nl


Buitensportvoeding.nl biedt de grootste collectie gevriesdroogd voedsel en meer bedoeld voor de outdoor fanaat in de Benelux. We zijn begonnen in 2012 met als doel de grootste en beste collectie buitensportvoeding aan te bieden aan iedereen die houdt van hiken, kanoën, survival of expedities. Nu sturen we onze producten naar alle uithoeken van Europa en zijn we altijd op zoek naar nieuwe kwaliteitsmerken om toe te voegen aan onze toch al gigantische collectie producten.

Klant tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Daarom gaan we heel ver om de beste service mogelijk te bieden. En als je ons niet gelooft, kijk maar eens naar onze beoordelingen.

Ons team

Sander de Wit

Eigenaar en initiatiefnemer van Buitensportvoeding.nl. Sander is opgeleid als buitensportinstructeur met een specialisatie in Hike-Survival. Met meer dan 15 jaar ervaring in de outdoorbranche weet hij altijd nieuwe en leuke producten te vinden. Sander houdt ervan om te kamperen in de vrieskou, hiken in de bergen of een tocht te varen in zijn Ally vouwkano.

 

 

 

Suzanne Schot - de Wit

Als het weer tijd is voor een beurs dan helpt Suzanne altijd graag mee. Daarnaast zorgt ze ook voor teksten op de site, en het inpakken van de orders.

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it