Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Adventure Menu

Filters

ONZE FILOSOFIE
Waarom eten van mindere kwaliteit als je onderweg bent? Weken, maanden en soms jaren gaan voorbij voordat we onze langverwachte vakantie, expeditie of gewoon een weekend buiten met onze familie of vrienden doorbrengen. Waarom geniet je niet van elk kostbaar moment ervan?

Ons doel is dat u altijd en overal kunt genieten van hoge kwaliteit en een goede maaltijd, zodat u de tijd van uw leven zonder stress kunt hebben en uw lichaam ook de voeding krijgt die het nodig heeft om u naar de meest verbazingwekkende bestemmingen te brengen.
 
KWALITEIT OF COMFORT?
Wanneer we onderweg zijn, moeten we vaak kiezen wat gemakkelijk en comfortabel is ten koste van de kwaliteit. Vaak missen we gewoon de tijd, de wil en de faciliteiten voor ouderwets koken. Alhoewel ingeblikt voedsel eenvoudig en snel te bereiden is, besteedt ons lichaam het meeste van zijn energie-inname aan het verwerken van de chemische additieven en conserveringsmiddelen die het bevat, wat vaak resulteert in indigestie. Bovendien biedt ingeblikt voedsel nauwelijks een aangename smaakervaring.

Als we nadenken over het belangrijkste punt van tijd buiten doorbrengen, kunnen we ons afvragen, is het het waard?

Ons antwoord is een resoluut 'NEEN' en we doen er alles aan om manieren te vinden om de schijnbare kloof tussen kwaliteit en comfort te overbruggen en u een gezonde kwaliteitsmaaltijd te bieden die u overal kunt meenemen.
 
ALLEEN DE BESTE INGREDIËNTEN, GEEN VOEDSELMIXEN.
Ingrediënten zijn de hoeksteen van elke maaltijd. Als we willen genieten van een gezonde maaltijd zonder kunstmatige toevoegingen, moeten we eerst ingrediënten van topkwaliteit kiezen.
Omdat we nooit op zoek zijn naar een gemakkelijke uitweg, blijven we weg van lokaal voedsel en zetten we ons in om zelfgemaakte maaltijden te bezorgen.
De beloning is een prachtige, organische smaak die soms zelfs in restaurants ontbreekt.
 
JUISTE HANDBEHANDELING.
De toekomst behoort tot automatisering, maar voor het heden willen we het beste maken van handgemaakte productie. Alleen een ervaren kok weet hoe hij een buitenmaaltijd moet bereiden die niet te onderscheiden is van een zelfgemaakte maaltijd.
 
DE TRADITIE INNOVEREN.
 
Ons doel was duidelijk: voedsel van topkwaliteit en eenvoudige voorbereiding. Dat is waarom we een andere route hebben gekozen dan de meeste moderne producenten van buitenvoeding. In plaats van uitdroging hebben we gekozen voor sterilisatie. STERILISATIE is een traditionele techniek voor het conserveren van voedsel, waarbij het voedsel in een 'vloeibare toestand' wordt gehouden, dat de daaropvolgende bereiding snel en gemakkelijk maakt.
Gesteriliseerd voedsel behoudt zijn organische teste, smaak en uiterlijk terwijl het zeer voedzaam en niet-bederfelijk blijft.
 
HET RESULTAAT?

100% NATUURLIJK OUTDOOR VOEDSEL!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it