Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Real Turmat

Filters

Real Turmat Pasta Bolognese

Real Turmat Pasta Bolognese. Een goed gevulde pasta maaltijd..
€11,95

Real Turmat Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala. Een heel populair Indiaas currygerecht..
€11,95

Real Turmat Reindeer Stew

Noorser dan dit wordt het niet, een heerlijke schotel met re..
€14,95

Real Turmat Beef Stew

Beef Stew. Een heerlijke rundvlees stoofschotel met rijst
€12,95

Real Turmat Chicken Curry

Real Turmat Chicken Curry. Een lekkere rijstmaaltijd met kip..
€11,95

Real Turmat Energy Chocolate

Real Turmat Energy Chocolate. Een lekkere reep chocolade met..
€1,45

Real Turmat Energy Drink Lemon

Praktisch drink poeder met de smaak van de limoen. Voeg alle..
€1,95

Real Turmat Thai Red Curry

Een heerlijke kruidige rode curry, een veganistische traktat..
€11,95

Real Turmat Chocolate Muesli

Chocolate Muesli. Een nieuw ontbijt van Real Turmat, voor de..
€8,95

Real Turmat Kebab Casserole

Real Tumat Kebab Casserole. Een nieuwe smaak van Real Turmat..
€11,95

Real Turmat Chili Stew with Beans

Chili stoofpot met bonen. Vegan. Gluten vrij. Lactose vrij. ..
€11,95

Real Turmat Pulled Pork with Rice

Geïnspireerd door de Amerikaanse keuken. Stoofpot op basis ..
€11,95

Real Turmat Chili Con Carne

Real Turmat Chili Con Carne. Een lekkere chili con carne met..
€11,95

Real Turmat Bacalao

Klassieke Portugese Bacalao met klipvis uit Noord-Noorwegen.
€11,95

Real Turmat Chicken Soup

Lekkere soep met gember, knoflook en grote stukjes kippenvle..
€8,95

Real Turmat Meat Soup

Real Turmat Meat Soup. Een lekker stevige soep met aardappel..
€8,95

Real Turmat Creamy Salmon with Pasta

Heerlijke Noorse Zalm met pasta en een romige saus.
€11,95

Real Turmat logo

Het verhaal van Real Turmat:


Drytech AS werd opgericht door ondernemer Rolf Hansen in 1989 na een lange periode van onderzoek en ontwikkeling van een zachte droogproces. Het droogproces moet zorgen voor de smaak, het aroma en de voedingswaarde van de producten. Het begon met onderzoek en ontwikkeling van mariene ingrediënten met als doel de verkoop van producten aan de industrie op een wereldwijde basis. Rolf snel ontdekt dat de eigenschappen van het proces uniek waren en kunnen ook worden gebruikt om vriesdrogen kant-en-klaar maaltijden. Na het bestuderen van de markt, ontwikkelde hij een zeer goede samenwerking met onder andere de Noorse strijdkrachten. Hij begon met de ontwikkeling van complete maaltijden met de optimale samenstelling van energie, veel smaak, aroma en consistentie - waar hoeft u alleen warm water toe te voegen om een volledige maaltijd te krijgen. Drytech AS is gevestigd in Tromsø, Noorwegen. Onze productie, productontwikkeling en verkoop worden hier uitgevoerd door een team van 50 bekwame en trotse medewerkers. Door middel van een lange en succesvolle samenwerking met onze grootste klanten binnen de strijdkrachten en de wandel-markt, worden onze producten nu gebruikt in veel verschillende contexten Onze producten zijn niet langer alleen gebruikt op lange wandelingen en militaire oefeningen, maar ook in het dagelijks leven. Veel mensen zien nu hun nut op korte familie wandelingen, boottochten en als een snelle, voedzame maaltijd in een hectische levensstijl.

Wij hopen dat u onze smakelijke producten uit te proberen. Bon appetit!

Real Turmat Best in Test


Real Turmat is een multi-test winnaar voor de smaak, consistentie en voeding!

 

 

Over Real turmat


Real Turmat is voornamelijk bereid met verse Noorse ingrediënten, die zachtjes worden verwerkt met behulp van onze eigen speciaal ontwikkelde concept. Dit concept is gebaseerd op gevriesdroogde maaltijden die na rehydratie hun natuurlijke smaak, geur, uiterlijk en voedingswaarde behouden hebben. Wij produceren al onze producten op basis van de aanbevolen voedingsrichtlijnen door de Noorse Voedingsraad. Onze producten bevatten geen toevoegingen, trans vet of palmolie. Het brede assortiment dat we tegenwoordig aanbieden is inclusief lactosevrije en glutenvrije producten.

Doel


In de huidige hectische levensstijl kan het gemakkelijk zijn om de focus van de noodzaak van voldoende energievoorziening en mineralen te verliezen. Het Real assortiment maakt dit voor u gemakkelijker door het geven van een aanbod van nieuwe energie zonder dat het veel tijd kost om te bereiden. Door het toevoegen van heet water tot aan de vullijn, heb je een voedzame maaltijd in 5-8 minuten.

Controle van de energiebalans


Het handhaven van een evenwichtige bloedsuikerspiegel is belangrijk voor uw gezondheid, energie productie en uithoudingsvermogen. Uw bloedsuikerspiegel kan sterk stijgen na een maaltijd, vooral als je eten met een hoog niveau van suiker of zetmeel. Dit kan leiden tot een plotselinge daling van de energie en een gevoel van vermoeidheid. De Real product assortiment is ontwikkeld met een energie compositie die zal bijdragen tot een stabiele bloedsuikerspiegel op peil te houden de hele dag.

Filosofie


Onze filosofie is dat alle Real-producten zullen smaken zoals "zelfgemaakte". Zij zijn "zuivere" en gezond. Zij geven je ook een levering van nieuwe energie, maar ook meer tijd in uw drukke levensstijl. Onze producten zijn perfect voor:
- Een welverdiende wandeling op het platteland of aan zee
- Een maaltijd voor of na de training
- Wanneer u werkt overuren
- Het beveiligen van uw kinderen gezond en goede voeding voor de activiteit
- Een aanvulling op reis / vakantie voedsel

De Real producten zijn een reeks voedzame en lekkere maaltijden voor actieve mensen in de hectische levensstijl van vandaag

Productiemethode


The Real producten worden geproduceerd met behulp van dezelfde methode als u gebruikt wanneer u voedsel koken in uw keuken thuis. We maken gebruik van alledaagse Noorse ingrediënten. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, die worden gevriesdroogd met behulp van onze eigen speciaal ontwikkelde proces. voeg heet water en laat het product staan voor 5-8 minuten, dan keert het terug naar zijn oorspronkelijke vorm. In de afgelopen jaren zijn verscheidene Real producten ontwikkeld voor mensen met gluten allergie en / of lactose intolerantie.

Veilig voedsel


Veilig voedsel is vanzelfsprekend voor ons als voedselproducent. Het is ook belangrijk dat klanten de mogelijkheid hebben van het controleren van de veiligheid van het product. Daarom zijn al onze producten vacuüm verpakt, dus we hebben 100% controle dat de verpakking strak is en er is geen kleine lekkages zijn. Vacuüm verpakking maakt ook een lange houdbaarheid mogelijk, zonder dat  het op een speciale temperatuur bewaard dient te worden.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it