Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Camelbak

Filters

Sale-13%

Camelbak Crux 2 L

De gloednieuwe Crux levert 20% meer water per slok, met een ..
€40,00 €34,95
Sale-15%

Camelbak Unbottle 2 L

Verdubbel je hydratatie met een geïsoleerde Crux ™ -reser..
€55,00 €46,95
Sale-14%

Camelbak Resevoir Cleaning Brush Kit

Een innovatieve manier om uw slang en drinkzak schoon te hou..
€15,00 €12,95
Sale-13%

Camelbak Crux 3 L

De gloednieuwe Crux levert 20% meer water per slok, met een ..
€45,00 €38,95
Sale-13%

Camelbak Unbottle 3 L

Verdubbel je hydratatie met een geïsoleerde Crux ™ -reser..
€60,00 €51,95
Sale-10%

Camelbak Cleaning Tablets 8 Pack

Houd je reservoir en waterflessen vrij van smaak en geur en ..
€20,00 €17,95

EEN I.V. TAS EN EEN SOK - DE REST IS DE GESCHIEDENIS VAN CAMELBAK

Fietsliefhebber Michael Eidson nam deel aan de "Hotter'N Hell 100", en dat is precies wat het tot op de dag van vandaag is: een wegrace van 100 mijl, gedurende vier dagen in de slopende zomerhitte van Wichita Falls, Texas. Water is van vitaal belang om de race te overleven, maar er zijn maar weinig plaatsen om bij te vullen, laat staan ​​tijd om te stoppen. Eidson, een medische noodtechnicus van beroep, bedacht ter plekke een oplossing: hij vulde een infuuszak met water, deed het in een witte sokkensok (ja, een echte slangensok) en stopte het hele apparaat in de achterkant van zijn fietsshirt. Vervolgens gooide hij de slang over zijn schouder en klemde hem dicht met een wasknijper. Handsfree hydratatie was geboren. En CamelBak is gemaakt om het na te streven.

EEN DORST NAAR MEER

Jeff Wemmer, een competitieve wielrenner die hard viel voor CamelBak, was zo onder de indruk van het product dat hij pakketten naar races begon te brengen om ze te verkopen. Over een ventilator gesproken. CamelBak nam hem uiteindelijk in dienst en in 1993 begon Jeff aan een roadtrip om de startup draaiende te houden in zeer moeilijke tijden. Volgens de overlevering van het bedrijf bezocht Jeff fietsenwinkels van Florida tot Californië en gooide hij ons product vanaf de achterkant van zijn motorfiets. Elke bestelling die Jeff naar de fabriek faxte, blies CamelBak weer een dag nieuw leven in.

VANDAAG IS CAMELBAK EEN HUISHOUDENNAAM

Er is veel veranderd sinds onze dagen van een infuuszak in een tube sok verkocht door een motorrijdend verkoopteam van één, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde - er is moed, overtuiging en verbeeldingskracht voor nodig om onze dorst naar beter te lessen - van het uitvinden van de hydratatiecategorie om 's werelds toonaangevende maker van hydratatieoplossingen te worden.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it