Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it

Bulk Orders

Bij Buitensportvoeding.nl kunt u ook terecht voor grote orders voor bijvoorbeeld scoutinggroepen, expedities of zeiltochten. Door het leveren van grote hoeveelheden kunnen wij u ook een gunstiger tarief bieden.

De orders kunnen samengesteld worden door middel van onze orderlijst. Hierop vind u een overzicht van al onze producten en deze kunt u invullen ongeacht onze actuele voorraad. Het kan dus wel voorkomen dat wij naar aanleiding van uw order nog enkele producten zullen moeten bij bestellen. Houdt u daarom rekening met een levertijd die, afhankelijk van de gekozen merken, kan oplopen tot 3 á 4 weken. Mocht u informatie willen over levertijden dan kunt u contact met ons opnemen.

Voorwaarden

Om gebruik te maken van onze Bulk orders moet u rekening houden met de volgende voorwaarden:

  • Het orderbedrag moet minimaal €250,- bedragen.
  • Mochten wij zelf een product niet voldoende op voorraad hebben zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leverancier. Het kan dus voorkomen dat wij iets alsnog niet kunnen leveren. Wij zullen u in dit geval een passend alternatief voorstellen.
  • Houdt u rekening met een bepaalde levertijd. Sommige merken kunnen wij leveren binnen een paar dagen, andere binnen een paar weken. Neem voor de levertijd contact met ons op.
  • Wij hanteren vaste kortingen voor deze orders, welke evenredig oplopen met de grote van de bestelling. Deze korting wordt automatisch berekend in ons orderformulier.
  • Kortingen worden berekend over de adviesverkoopprijs, niet over aanbiedingsprijzen.
  • Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij u een offerte toesturen. Voor akkoord dient deze offerte ondertekend retour gestuurd te worden.
  • Bij nieuwe klanten voor een bulkorder dient de order te betaald te worden vooraf aan verzending. Vervolg orders kunnen op factuur basis, mogelijk met aanbetaling.
  • Afhankelijk van de locatie naar waar de bestelling verstuurd dient te worden, kunnen er verzendkosten worden toegevoegd aan de order.

 

 Klik op de knop hieronder voor de orderlijst.

Bulk Order knop

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Huge collection of meals from the best brands
Shipment within 24 hours to the whole of Europe
Trusted webshop with reviews to prove it