Bigos:Traditional Polish Sauerkraut

Poolse Bigos is een traditionele zuurkoolschotel. Vroeger werd bigos in de winter bereid in een ketel boven een kampvuur midden in het bos.
Jagers kwamen met een pot zuurkool, voegden er vervolgens alles aan toe wat ze maar mee hadden kunnen nemen en lieten het gerecht een paar dagen lang sudderen met enkele onderbrekingen door de pot van het vuur te halen en af te laten koelen in de sneeuw.

Koken voor vriesdrogen - LYO FOOD heeft een unieke technologie ontwikkeld, die is gebaseerd op het koken van maaltijden voor vriesdrogen - net als een normaal gerecht wordt bereid. Het resultaat is de echte smaak van een zelfgemaakte schotel. Dit is de reden waarom LYO maaltijden zo goed smaken.

Voedingswaarde  per 100 g.
Energie: 620 kcal / 2591 Kj
Koolhydraten: 17 g.
Eiwitten: 34 g.
Vetten: 46.2 g.


Ingrediënten

Zuurkool, varkensvlees 20%, kippenvlees 5%, ui 5%, champignons, gedroogde pruimen, gedroogde paddenstoelen, koolzaadolie, peper, marjolein, hete paprika, sojasaus *

Allergie info:

Bevat soja. Kan sporen bevatten van: noten.

Netto gewicht Big Pack             81 g.
Totaal energie Big Pack             488 kcal / 2054 kJ

Bereidingswijze:   
Voor de grote verpakking giet je 419 ml kokend water direct in de verpakking, roer goed door, sluit de Zip Lock en laat 10 min staan. Roer daarna nog nogmaals goed door en eet direct uit de zak.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »