Trek 'n Eat

Trek 'n Eat Logo

Trek 'n Eat maaltijden zijn unieke gevriesdroogde voedingsmiddelen die kunnen worden bereid met water. Perfect voor uw kant en klare maaltijden op reis, op expeditie, terwijl roeien, en op familie-uitjes. Trekking maaltijden zijn eenvoudig te bereiden - voeg kokend water, roer, laat gedurende 8-10 minuten staan en de maaltijd is klaar.

Voedselproductie

Wat is " vriesdrogen " ?

Vriesdrogen is een technisch droogproces die gebruik maakt van de unieke fysieke kenmerken van water. Bevroren water transformeert direct vanaf een vaste toestand in gas ( sublimatie ) in een vacuümkamer . Gevriesdroogde maaltijden worden gemaakt door direct vriezen en ze dan te drogen in een vacuümkamer . Met deze methode , smelt het water niet in de voedingsmiddelen, maar kan ontsnappen als stoom . Alles wat nodig is om ze te bereiden is kokend water . Hun lichte gewicht , eenvoudige bereiding en brandstofbesparing maakt gevriesdroogde voedsel de maaltijdkeuze voor bergbeklimmers, wandelaars en expedities . Vandaag de dag worden deze soorten voedsel in snel tempo een onderdeel van alle activiteiten in de buitenlucht .

Waarom is Trek 'n Eet anders dan gewone instant maaltijden?

Maaltijden van Trek 'n Eat zijn gemaakt met kwaliteit gevriesdroogde ingrediënten, en dus behoudt het voedsel de meeste van de natuurlijke vitaminen en mineralen. Alle Trek 'n Eat maaltijden worden gelabeld met het " All Natural " symbool dat aangeeft geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen smaakversterkers zijn. De maaltijden zijn gebaseerd op een waarde van ongeveer 600 calorieën per pakket om de toename van het verbruik van energie tijdens het sporten te dekken. Trek 'n Eat maaltijden zijn verkrijgbaar in waterdichte hersluitbare staande zakjes en zijn snel en gemakkelijk te bereiden .

Waar worden Trek'n Eat producten gebruikt?

Gevriesdroogde voedingsmiddelen worden gebruikt over de hele wereld door expeditie , zeilen reizen en outdoor-activiteiten. De belangrijkste voordelen zijn:

* gewichtsbesparing
* brandstofbesparing
* Eenvoudige bewerkingen in hersluitbare staande zak
* Lange houdbaarheid ( 3 jaar )
* Geweldig " All Natural " smaak (geen bewaarmiddelen , geen kleurstoffen , geen smaak versterkende additieven)

Gerechten

Het Trek 'n Eat assortiment bestaat uit vlees-en visgerechten, soepen, vegetarische maaltijden, groenten en andere diverse nutritionele items van ontbijt tot dessert. Trek 'n Eat maaltijden worden gebruikt als speciale voeding door vele expedities (bijvoorbeeld Arved Fuchs / "Nordostpassage", Robert Peroni / Groenland)

Alle Trek'n Eet maaltijden zijn gelabeld met het "All Natural" teken.

  Trek 'n Eat All Natural "All Natural" staat voor:

   * geen conserveringsmiddelen
   * geen kleurstoffen
   * geen smaak toevoegsels

 

41 Producten