Optimus

 

Over optimus

Al meer dan een eeuw, staar de naam Optimus voor betrouwbare outdoor branders en slimme accessoires.

Opgericht in Stockholm in 1899, heeft het bedrijf in zijn lange geschiedenis vaak nieuwe technische normen neergezet .
Daarnaast hebbenze ook vele prijzen verdiend en is een succesvol onderdeel bij talloze expedities geweest.

Voor veel veeleisende gebruikers, zijn de gas, multifuel en hybride branders van Optimus zijn hun eerste keuze - en hier is een goede reden voor: Gebonden door de traditie van zijn naam, worden Optimus producten voortdurend opnieuw en verbeterd
. Naast haar high-performance modellen, vindt men ook echte klassiekers in de portefeuille. Bijvoorbeeld, de Optimus Svea, onder andere, blijft succesvol verkopen na meer dan 70 jaar en heeft onder de liefhebbers van het buitenleven een cultstatus bereikt.

          Het maakt niet uit of het gaat om een oud en bewezen model of een superlichte nieuwkomer, voor het kamperen, survival of expedities, de betrouwbare en stijlvolle outdoor cooking toestel van Optimus zullen snel een geliefde favoriet worden - en natuurlijk een betrouwbare impuls voor aankomende avonturen .

Optimus is onderdeel van de Katadyn Groep sinds 2007. De Katadyn Group is een wereldwijd concern met een breed merkenportfolio gespecialiseerd op het gebied van zelfvoorzienende voeding en drinkwatervoorziening. De groep levert producten en oplossingen voor de outdoor en maritieme industrie, alsook voor industrieel en huishoudelijk behoeften. Humanitaire hulporganisaties en het leger zijn al jaren vaste klanten van de Zwitserse groep van bedrijven.

 

11 Producten