Mountain House

Mountainhouse Logo

Wie is Mountain House ®


Mountain House is het toonaangevende merk gevriesdroogd voedsel in de VS en is de belangrijkste keuze van backpackers, wandelaars, kampeerders en andere liefhebbers van het buitenleven, al meer dan 40 jaar.

Als het gaat om lange termijn opslag van voedsel, voorbereiding op noodsituaties en recreatieve activiteiten zoals kamperen, wandelen, backpacken en zeilen vinden wij Mountain House de nummer 1 keuze. Dat komt omdat Mountain House is erkend als het best smakende merk van gevriesdroogde maaltijden. Mountain House is handig, gemakkelijk te bereiden en heeft een lange houdbaarheid.

Al onze maaltijden zijn in-house ontwikkeld door European Freeze Dry, Engeland om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de eindgebruiker. Wij begrijpen het belang van een gezonde, stevige en voedzame maaltijd onder extreme omstandigheden en geloven dat onze maaltijden dit leveren in elk aspect.

Onze maaltijden zijn uniek omdat ze echt zijn gevriesdroogd - Hiermee bedoelen we dat we het recept ontwikkelen, we koken de volledige maaltijd zoals je thuis zou doen en dan door het vriesdroog proces. Onze geavanceerde toch zachte vriesdroogproces behoudt de maaltijd in optimale conditie, zodat het snel kan worden gehydrateerd en eenvoudig herstellen van de oorspronkelijke smaak, textuur en vooral versheid van de maaltijd als de dag dat het werd opgesteld.

Mountain House maaltijden hebben veel natuurlijke smaken, als gevolg van het grootschalige gebruik van natuurlijke ingrediënten in plaats van kunstmatige toevoegingen.

Door het vriesdrogen van de complete maaltijd hebben we het gevoel dat we een betere maaltijd bieden dan vele anderen. U kunt dit via al onze lofbetuigingen kunt bevestigen.

Oregon Freeze Dry


Oregon Freeze Dry werd opgericht in 1963, en we begonnen met vriesdrogen van fruit voor een General Foods ontbijtgranen. Later hebben we samengewerkt met het ministerie van Defensie om gevriesdroogde militaire rantsoenen te ontwikkelen en produceren die beter smaakten, minder wogen, en makkelijker waren te bereiden dan ingeblikte rantsoenen. In het begin van de jaren 70, zijn we begonnen met de marketing van onze eigen Mountain House ® lijn van gevriesdroogde voedingsmiddelen voor outdoor recreatief gebruik. In de jaren 80, groeide het bedrijf snel toen we begonnen met private label verpakte levensmiddelen te produceren, en het uitbreidde onze voedselingrediënten lijn.Tegenwoordig is Oregon Freeze Dry de technologisch leider in vriesdrogen in de wereld. Onze gevriesdroogde ingrediënten zijn belangrijke componenten in de producten van enkele van Amerika's grootste voedingsmiddelenbedrijven. Onze private label lijnen omvatten producten zoals lunch en diner, voorgerechten voor de Nutri / Systeem gewicht-verlies programma en de Gerber Graduate Mini's lijn. We zijn nog steeds een belangrijke leverancier voor het leger, en ons Mountain House ® merk blijft de favoriet van backpackers en kampeerders.

Oregon Freeze Dry is gelegen op een 35 hectare groot terrein in Albany, Oregon, en bied werk aan meer dan 300 mensen. Het bedrijf heeft drie fabrieken, die USDA en FDA registraties bieden, afhankelijk van product. Tezamen vertegenwoordigen deze fabrieken 32.000 vierkante meter aan vriesdrogen capaciteit - meer dan 60% van het vriesdroog capaciteit in de VS. Oregon Freeze Dry heeft ook faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en Denemarken.

We zijn trots op onze reputatie als een progressieve, kwaliteitsbewuste onderneming. Door innovatief onderzoek en productontwikkeling, zal Oregon Freeze Dry marktleider blijven in de wereld in vriesdroog technologie.

 

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...